Skip to content

over ons

Wij bestaan al meer dan 100 jaar!

100 jaar michel vis

Klaas Vis begon met het repareren en verkopen van fietsen aan de Voorstraat. In 1958 nam zijn zoon Jan Vis de zaak over en breidde uit, hij zag de kans om aan de Rijsenburgerweg 34 een nieuw pand te laten bouwen en nam met zijn winkel in 1970 zijn intrek op deze locatie. Sinds 1994 is zijn zoon Michel Vis als 3e generatie Vissen, de trotse eigenaar van dit bedrijf.

_MG_7298-100jaarmichelvis

Over ons

Wij zijn tweewielerspecialist in de ruimste zin van het woord met jaren lange ervaring, al sinds 1919 zijn we een begrip in Poeldijk en omgeving. In 2019 vierde wij ons 100 jarig bestaan!

Laat u inspireren door onze internetsite en kom om te “voelen” en voor een proefrit naar onze showroom. Uiteraard gelden hier dezelfde aanbiedingen als op onze internetsite. Een fiets koop je niet van een plaatje en behoeft service. Al is een fiets op een plaatje nog zo mooi, het belangrijkste blijft, hoe hij rijdt en iedere fiets heeft zijn eigen rijeigenschappen.

Bij ons rijdt u weg met een fiets op maat, die bij u past en aan uw wensen voldoet. Zodat u jaren met plezier zal opstappen!

Tot ziens in onze showroom!

Even voorstellen!

Ons team Michel vis staat voor je klaar!

_MG_7243-portret

Michel

Eigenaar

_MG_7238-portret2-1

Maikel

Fiets specialist

_MG_7264portret

Gervaise

Administratie

Website realisatie door JERB.