Info - Over Ons

Wij zijn tweewielerspecialist in de ruimste zin van het woord met jaren lange ervaring, al sinds 1919 zijn we een begrip in Poeldijk en omgeving. in 2019 vieren wij ons 100 jarig bestaan.
Klaas Vis begon met het repareren en verkopen van fietsen aan de Voorstraat. In 1958 nam zijn zoon Jan Vis de zaak over en breidde uit, hij zag de kans om aan de Rijsenburgerweg 34 een nieuw pand te laten bouwen en nam met zijn winkel in 1970 zijn intrek op deze locatie.
Sinds 1994 is zijn zoon Michel Vis als 3e generatie Vissen, de trotse eigenaar van dit bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen, daarnaast verkopen wij alle denkbare accessoires op fietsgebied ook voor de sportieve fietser o.a BBB/ Shimano /Agu.Regenkleding  en fietskleding van o.a. BBB / AGU / Duell  tot onderdelen en alles wat daar tussen zit kunt u bij ons vinden.

In onze showroom staat een greep van zo'n 120 fietsen uit de collecties van onze fietsleveranciers, te weten Gazelle/Batavus/Kalkhoff/BSP/Loekie/Alpina.
 Voor de sportieve fietser hebben de keuze Focus en Merida Race en ATB fietsen.

Voor iedere portemonnee hebben wij een kwaliteitsfiets.

Daarbij hebben we een moderne, compleet uitgeruste werkplaats waar alle service- en herstelwerkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd worden.

Wij zorgen ervoor dat u altijd op uw fiets kunt vertrouwen, waar u veilig mee op weg kan naar uw werk of van uw vrije tijd kunt genieten.

Laat u inspireren door onze internetsite en kom om te "voelen" en voor een proefrit naar onze showroom. Uiteraard gelden hier dezelfde aanbiedingen als op onze internetsite. Een fiets koop je niet van een plaatje en behoeft service. Al is een fiets op een plaatje nog zo mooi, het belangrijkste blijft, hoe hij rijdt en iedere fiets heeft zijn eigen rijeigenschappen.

Bij ons rijdt u weg met een fiets op maat, die bij u past en aan uw wensen voldoet. Zodat u jaren met plezier zal opstappen!

Tot ziens in onze showroom!

Powered By OpenCart
Michel Vis Tweewielers © 2018