Info - Over Ons

Wij zijn tweewielerspecialist in de ruimste zin van het woord met jaren lange ervaring, al sinds 1919 zijn we een begrip in Poeldijk en omgeving. in 2019 vieren wij ons 100 jarig bestaan.
Klaas Vis begon met het repareren en verkopen van fietsen aan de Voorstraat. In 1958 nam zijn zoon Jan Vis de zaak over en breidde uit, hij zag de kans om aan de Rijsenburgerweg 34 een nieuw pand te laten bouwen en nam met zijn winkel in 1970 zijn intrek op deze locatie.
Sinds 1994 is zijn zoon Michel Vis als 3e generatie Vissen, de trotse eigenaar van dit bedrijf.

In onze showroom vindt u prachtige E-bikes van het oerdegelijke Duitse merk Kalkhoff en het bekendste fietsmerk van Nederland Gazelle, en voor woon-werk en school verkeer hebben we elektrische moeder en transportfietsen van het Utrechtse merk BSP,  voor de nog sportievere E-bikers hebben wij Focus en Merida.
Voor stads en transport fietsen heeft u de keuze uit Gazelle en BSP, en sportieve trekking fietsen en crosshybrides Kalkhoff, Gazelle en Merida
De echt sportieve fietser heeft de keuze uit  Focus en Merida Race en ATB fietsen.


Voor iedere portemonnee hebben wij een kwaliteitsfiets en wij adviseren u bij de juiste keus.

U kunt bij ons ook terecht voor gebruikte fietsen, daarnaast verkopen wij alle denkbare accessoires op fietsgebied ook voor de sportieve fietser o.a BBB/ Shimano /Agu.Regenkleding  en fietskleding van o.a. BBB / AGUShimano  tot onderdelen en alles wat daar tussen zit kunt u bij ons vinden.

Daarbij hebben we een moderne, compleet uitgeruste werkplaats waar alle service- en herstelwerkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd worden.

Wij zorgen ervoor dat u altijd op uw fiets kunt vertrouwen, waar u veilig mee op weg kan naar uw werk of van uw vrije tijd kunt genieten.

Laat u inspireren door onze internetsite en kom om te "voelen" en voor een proefrit naar onze showroom. Uiteraard gelden hier dezelfde aanbiedingen als op onze internetsite. Een fiets koop je niet van een plaatje en behoeft service. Al is een fiets op een plaatje nog zo mooi, het belangrijkste blijft, hoe hij rijdt en iedere fiets heeft zijn eigen rijeigenschappen.

Bij ons rijdt u weg met een fiets op maat, die bij u past en aan uw wensen voldoet. Zodat u jaren met plezier zal opstappen!

Tot ziens in onze showroom!

Powered By OpenCart
Michel Vis Tweewielers © 2019